KONYA / KARATAY - İsmil Anadolu İmam Hatip Lisesi

KEMALETTİN YILDIRIM - OKUL MÜDÜRÜ

1974 yılında Kırşehir’in Kaman ilçesinde doğmuştur. İlk, orta, lise eğitimini  Kaman’da tamamlamıştır. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde başladığı yükseköğretimini 1994 yılında yarıda bırakarak Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğine devam etmiştir. 1998 yılında Ordu Korgan Çayırkent Ortaokulunda öğretmen olarak göreve başlamıştır. 2003 yılından itibaren Konya Meram Zeki Özdemir Anadolu Lisesinde ve 2011 yılından itibaren de Meram Endüstri Meslek Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır. 05.01.2015 tarihinden itibaren okulumuzda  müdür olarak görev yapmaktadır. Yurtdışında ve yurtiçinde olmak üzere çeşitli kurslara, seminerlere, seyahatlere katılmış ve birçok defa ödül almıştır. Amatör basketbolcudur. Evli ve iki kız babasıdır.